| |

Ny rapp feelgood-roman av Lilly Emme!

Äntligen finns Lilly Emmes senaste feelgoodroman, Tre hjärtan att läsa. Boken är en humoristisk feelgood-roman och första delen i en ny serie med rapp handling fylld av charmiga karaktärer. Lilly Emmes tidigare feelgood-serie om Snowdonia har sålt i över 30.000 exemplar!

Humoristiskt, rappt och hjärtevärmande!

Wilma Sjögren har blivit kallad till anställningsintervju på Halmstads mest fashionabla spa Tre Hjärtan. Visst har hon hört ryktet om att den järnhårda affärskvinnan Feodora Ripa, som driver Tre Hjärtan, mutade sig till bygglovet när de tog över lokalerna till den gamla flickskolan från 1890-talet.
 
Samtidigt driver damligan med Junis Carlsson i spetsen omkring på Tre Hjärtan. Damerna var alla elever på den gamla flickskolan och var starkt emot att spaet skulle öppna i den historiska byggnaden. Nu är de fast beslutna att sätta dit Feodora för bygglovsfusk. Vem ska vinna slaget om Tre hjärtan?

Lilly Emme

Lilly Emme svensk författare som skriver underhållande feelgoodberättelser för såväl stora som små läsare. Hon är i grunden utbildad pedagog men arbetar numera som författare på heltid. 

Liknande inlägg