| |

Nylansering av dystopisk Sci-Fi-serie!

Saga lanserar David Robbins dystopiska Sci-Fi-serie De överlevande på nytt, med uppdaterad metadata och nya omslag. David Robbins är en amerikansk bästsäljande författare som har verkat under en rad olika pseudonymer. De överlevande innehåller allt man önskar i en postapokalyptisk bokserie.

Perfekt för fans av tv-serien The Last of Us!

Tredje världskrigets atomvapen har förvandlat världen till en dystopi och det en gång stolta Amerika till en militärdiktatur. Ett fåtal människor lyckades undfly förödelsen genom att ta skydd i en befästning i Norra Minnesotas vildmarker. Hundra år efter krigsslutet, den stora smällen, är världen fortfarande en dystopisk plats när deras ättlingar börjar göra försök att återupptäcka vad som återstår, och överallt rör sig muterade varelser och hänsynslösa krigsherrar.

Få en överblick över De överlevande

Operation Fox

Tredje världskrigets atomvapen lämnade världen i förödelse. Hundra år efter Den stora smällen kämpar en grupp överlevare för sina liv. Blade, Hickok och Geronimo, krigarna i Triad Alfa, ska resa till Tvillingstäderna; de två närmaste metropolerna, som tros innehålla viktiga förnödenheter. Det blir den första stora resan utanför Hemmets område sedan krigsslutet.

Den öde staden

Gemenskapen i Familjen och deras fästning Hemmet är återigen hårt prövad. Att röra sig utanför fästningen är ödesdigert, mutanterna – varelserna vanskapta av strålningen – strävar fritt i jakt på nästa byte. Det blir upp till Triad Alfa, under Blades kommando, att ta sig till staden Thiefs River Fall för att plundra den på livsviktiga material och läkemedel. Men Familjen är inte de enda överlevande, ett rivaliserande krigsband hotar uppdraget.

Råttornas stad

När en dödlig sjukdom börjar spridas måste ett botemedel säkras. Till utmaningen skrider Blade, ledaren över Triad Alfa, en hänsynslös krigarhärd svurna att skydda det som finns kvar av den civiliserade världen. För att lyckas måste de färdas igenom Råttornas stad, en fördömd metropol styrd av ett rivaliserande krigsförband. I stadens utkanter driver mutanter runt – våldsamma och vanskapta varelser med en omättlig hunger för allt levande.

Uppdrag Kalispell

När kolonins anhängare en efter en drabbas av en mystisk åkomma som accelererar åldrande, står de alla handfallna. Triad Alfa förstår att de måste ta sig ut på livsfarligt uppdrag på fiende mark i jakt på botemedlet – hela Familjens framtid står på spel.

Den befästa staden

Överlevar-kolonin Hemmet i Minnesotas vildmarker har lyckats genomleva det hårda klimatet. Men när deras vassaste krigare, Blade, Hancock och Geronimo tillfångatas på ett våghalsigt uppdrag av en främmande makt ser framtiden plötsligt mörk ut. De skickas sydöver till den Civiliserade Zonen där diktatorn Samuel II härskar. Där väntar Omvandlingslägret, vars syfte är att bryta ned allt tänkbart motstånd till medgörliga undersåtar.

Mot alla odds

Angreppet framstod som omöjligt, men om nu någon skulle lyckas, så var det Blade. Målet är garnisonen positionerad i den Civiliserade Zonen, som består av ett fyrtiotal välbeväpnade elitsoldater. Utöver sina sex krigare har Blade rekryterat mutanten Lynx till uppdraget. Ett kraftigt motangrepp förväntas och Blade och hans medkämpar kommer ensamma behöva försvara sin position. Fiendehärden ska visa sig till hälften utgöras av mutanter närbesläktade med Lynx.

Belägringen

Diktatorn, Samuel II styr över stora delar av landet med en järnhand. Hans mål är att hela världen ska underkastas hans despotiska styre. Men den separatistiska kolonin Familjen och dess Krigare vägrar låta sig kuvas, trots att Samuel II’s styrkor är överlägsna. Deras sista chans till räddning blir att knyta kontakt med de andra rebellerna. För att lyckas måste de färdas hundra mil bakom fiendens territorier och det blir upp till Blade att utföra det omöjliga.

Den farliga färden

Det går ett rykte att det i New York, under stadens gator, finns en räddning: genesisfröna. Frönas magiska kraft kan sätta stopp för hungersnöden. Men det en gång storslagna New York har blivit en levande mardröm, en no-go zone härjad av zombielika varelser. Blade och hans krigarhärd Triad-Alfa känner sitt kall. För att rädda civilisationen vågar de sig in i metropolen, fullt medvetna om att det är med livet som insats.

Fritagningen

Frihetsfederationen, den fria världens sista utpost, har stått emot de senaste attackerna från de Sovjetiska styrkorna, men när ryssarna lyckas infiltrera federationens kärna, verkar dess fall vara slutgiltigt. Samtidigt har ryssarna tillfångatagit Vikingarna, federationens starkaste allierade. Det blir upp till Blade och hans krigare att frita Vikingarna för att säkra federationens överlevnad.

Toppmötet

Hårda strider utkämpas mellan de rivaliserande kolonierna som är utspridda över den Amerikanska kontinenten. Ett hopp dyker upp vid horisonten: ett toppmöte har planerats mellan de stridande parterna. Målet är att förlikas för att bilda en gemensam front mot en större fiende, Ryssarna och dess allierade, som i sin tur vill göra allt i sin makt för att hindra mötet från att lyckas.

Adelsmännen

Krigshären Triad Alfa, med Blade i spetsen, har svurit att försvara Familjen med allt som krävs. Under tiden har ett skräckvälde vuxit fram i Atlantas ruiner. De despotiska Adelsmännen styr staden med en järnhand. De oönskade bland de hjälplösa invånarna avrättas, och resten riskerar att vid minsta felsteg råka ut för stadens egen rättsskipning: att slåss för sitt liv mot Utrotarna i en diabolisk labyrint. Det blir upp till Blade och Triad Alfa att leda staden i sitt uppror.

Liknande inlägg