| |

Ny feelgood-roman om en schlagerdrottnings andra chans!

Imorgon släpper vi C/o Rusty Iris, skriven av debutanten Åsa Johansson. Åsa har inspirerats av sina år i musikbranschen, och skrivit en varm feelgood-roman om en schlagerdrottnings andra chans i livet och karriären. Berättelsen kretsar kring vänskaper, kärlek och andra chanser, och läsaren kastas mellan det pittoreska skärgårdslivet och ett glammigt New York. C/o Rusty Iris är första delen i en planerad serie.

En varm feelgood-roman om en schlagerdrottnings andra chans i karriären och i livet.

”Vi måste avsluta vårt samarbete”. Orden träffar Courtney som ett slag i magen. Låten som hon nyss spelat upp för skivbolagets chef PW skulle ju bli en nystart, inte slutet på hennes tjugoåriga karriär som schlagerdrottning. Drömmen om att få visa vem hon verkligen är med egna låtar i en annan genre, har gått i kras.

Med en kalender som gapar tom bestämmer sig Courtney för att flytta ut till väninnan Bea på skärgårdsön Svarvö en tid. Där hoppas hon få klarhet i vad hon ska göra och hjälpa till i Beas butik Rusty Iris, och agera dragplåster för öns bingohall visar sig vara precis den distraktion hon behöver för att läka såren. Men när nyheten om att låten hon spelat upp för skivbolaget ska sjungas av en annan artist i årets Melodifestival och att PW hävdar att det är han som skrivit låten ställs allt på ända.

Med hjälp av Bea och nyfunna vännen tillika musikproducenten Max i New York, växer en ny plan fram. Borta är schlagerdrottning Courtney Fredriksson. Det är dags för internetsensationen Feli F att inta scenen!

Uppföljaren, C/o Villa Limone, kommer i juli 2023!

Åsa Johansson


Åsa Johansson är en svensk författare, uppvuxen i Stockholm. Hon har älskat feelgood sedan barnsben och debuterar nu med C/o Rusty Iris som är den första delen i C/o-serien och utspelar sig i musikbranschen.

Liknande inlägg