| | |

Smurfarna har anlänt till Saga Egmont!

Smurfarnas Sagosamlingar är korta berättelser som passar bra för små barn, för dem som lär sig svenska som andra språk eller för alla som uppskattar en bra klassiker. Perfekta för sommarlyssning!

– 25 miljoner böcker sålda världen över!

– Perfekt för att öka läslusten.

– Smurfarnas universum är världsberömt och populärt!

– Bra val för barn som lär sig svenska som andraspråk.

I den här underbara samlingen av Smurfhistorier kan du göra dig redo för fem nya äventyr per ljudbok! Följ med till Smurfbyn, träffa gänget och umgås med några av dina favoritsmurfar.

I den här sagosamlingen berättas det bland annat om hur smurfarna träffar Smurfan för första gången, och om den mystiska Bzz-flugan som bits och förvandlar smurfarna till små lila argsinta monster.

Följ med på fem smurfiga äventyr där det bland annat berättas om hur smurfarna gör allt för att Astrosmurfen ska få uppleva en rymdresa, där Muskelsmurfen bestämmer sig för att slåss mot en farlig och eldsprutande drake och där Kokettsmurfen går i fällan när han kikar in i en magisk spegel som ställts ut av trollkarlen Gargamel.

Smurfar hittar på både det ena och det andra, och i den här sagosamlingen får vi reda på vad som händer när Drummelsmurfen utnämner sig själv till lärling för att lära sig mer om trollformler.

Ibland händer det att smurfarna stöter på någon som gör livet farligt för dem. I den här sagosamlingen träffar Smurfan en liten människoflicka och sedan blir de tillfångatagna av en elak häxa.

Följ med ut till Smurfbyn och skogen där smurfarna lockas av en förklädd häxa och en magisk kula. Trollkarlen Gargamel lurar smurfarna med en egentillverkad trojansk smurfskulptur och så befriar smurfarna några älvor från vårtdemonernas grymma konung. Men kanske får alla äventyr ett gott slut ändå?

I smurfarnas äventyr händer det alltid massor med saker. I den här sagosamlingen bygger Snickarsmurfen smurfbilar och det blir smurfrally. Dessutom får vi följa med när den kärlekskranka häxan Hogata blir lurad av trollkarlen Gargamel.

Spänn fast säkerhetsbältet och följ med Pappa Smurf, Smurfette och alla de andra smurfarna i dessa sex nya spännande berättelser om vänskap, magiska trolldrycker och en häxas jakt på kärlek.

Ta reda på mer om Smurfarna eller resten av vår katalog genom att kontakta Casandra på casandra@sagaegmont.com

Liknande inlägg