| |

Feelgood-serie med västkusten i fokus!

Balsam för själen är startskottet i feelgood-författaren Ida Fryklunds Sjöallén-serie. Serien är inspirerad av gatan Sjöallén i västkuststaden Kungsbacka, och innehåller romantik, familjedraman och vänskapsrelationer. Den första delen utspelas på Lisettes och Bellas frisörsalong.

En härlig feelgood-roman om vänskap, kärlek och familjerelationer

Nykära Bella och nyligen dumpade Lisette är ägarna av en frisörsalong mitt i centrala Kungsbacka. Lisette ger sig ut i världen av nätdejting och blir snabbt charmad av Jonathan. Samtidigt stöter hon på sin tonårsförälskelse Anton. Är det slumpen eller ödet som för dem samman och kan hon släppa sina sårade känslor och åter låta honom komma in i hennes liv?

Under tiden fördjupar Bella sin relation med pojkvännen Casper, men kastas oväntat in i hans familjedrama när hon möter hans mamma för första gången. Motvilligt förstår hon att om hon inte hanterar situationen på rätt sätt kan den potentiellt betyda slutet på hennes och Caspers relation.

Del 2, som kretsar kring restaurangen på Sjöallén, kommer redan i maj 2023!

Ida Fryklund

Ida Fryklund är en svensk författare som är uppvuxen på västkusten. Hon har länge arbetat som marknadsförare men har haft författardrömmar sedan barndomen. 2021 släpptes äntligen hennes feelgood-debut Gårda Brygga: Med handen på hjärtat. Balsam för själen är hennes tredje roman.

Liknande inlägg