| | |

Romance på den skotska landsbygden!

Saga Egmont lanserar Alexandra Zöbelis En enkel till Skottland, på sex olika språk. Den 19 april släpps boken på svenska, och ljudboken är inläst av Jenny Lindberg. Både trädgårdsentusiaster, fans av serien Younger, och inte minst de som uppskattar Jenny Colgans böcker kommer att älska den här underbara kärlekshistorien, som utspelas i det romantiska, skotska landskapet.

Om Eat, Pray, Love utspelades i Skottland …

Inget jobb, ingen pojkvän, ingen lägenhet. Jo Müller är snart fyrtio och har förlorat allt. Hennes enda utväg är att flytta hem till sina föräldrar, och för Jo känns det likvärdigt med att ge upp. Då får hon syn på en annons om en praktikplats på en trädgårdsanläggning i Skottland vilket genast väcker hoppet inom henne. Så Jo bestämmer sig för att packa väskorna och köper en enkelbiljett till de Skotska högländerna.

Men istället för en grönskande idyll möts hon av hårt arbete från morgon till kväll och en lika stilig som hetlevrad chefsträdgårdsmästare vid namnet Duncan. Han tror att Jo, i enlighet med annonsen, är utbildad trädgårdsmästare och han ställer lika höga krav på henne som på sina andra anställda. Jo som egentligen är utbildad kock försöker med alla medel att dölja sina brister, vilket förstås slutar i katastrof. Men ju mer tid de spenderar tillsammans desto mer börjar Duncan inse att Jo inte bara har ställt till det i hans trädgård utan även i hans hjärta.

Alexandra Zöbeli


Alexandra Zöbeli föddes i Schweiz, men hennes böcker utspelas i landet som ligger hennes varmt om hjärtat – England. Med en rejäl skopa humor och passion transporterar hon sina läsare till Skottland, England eller Wales i verklighetsförankrade kärlekshistorier. Här blir vi introducerade för charmiga karaktärer, imponerande landskap den unika engelska livsstilen.

Liknande inlägg