| |

Förförisk romance av Sofia Fritzson

Sofia Fritzson har gjort sig ett stort namn inom den svenska feelgood- och romnacegenren. Den 5 oktober släpper vi Med smak av sommar, en het och passionerad berättelse om oemotståndlig kärlek mellan två människor som till en början verkar vara varandras totala motsatser. Ännu en gång bjuder Fritzson in läsaren i en romantisk sfär med bubblande känslor, idylliska omgivningar och het kärlek. 

Ta till vara på den sista sommarhettan

Rebecka tackar genast ja när hennes bästis Ella erbjuder henne att tillbringa sommaren i familjens sommarhus på västkusten. Huset ligger precis intill havet, har en fantastisk utsikt och det är dessutom gångavstånd till hennes jobb på kaféet vid stranden. I gengäld ska Rebecka hålla ett öga på Ellas lillebror. Det är bara ett problem – brodern är outhärdligt dryg och alldeles för snygg för sitt eget bästa.

Isak har haft ett riktigt dåligt år. Inte nog med att hans senaste låtar har floppat, hans musikkarriär som en gång var så lovande ter sig nu totalt hopplös. När hans syster lämnar honom i sommarhuset med stränga order om att inte komma hem förrän han har skärpt till sig föreställer han sig en vild sommar med massor av fest. Men så lär han känna Rebecka, som är hans raka motsats. Hon är envis och noggrann och det dröjer inte länge förrän de retar gallfeber på varandra. Isak vill inget annat än att bli av med Rebecka. Eller det är i alla fall vad han tror. Kan gnistorna som slår mellan dem vara något mer än bara irritation?

Utgivningsdatum: 5 oktober 2023
ISBN ljudbok: 9788727082028
ISBN e-bok: 9788727081922

Sofia Fritzson


Sofia Fritzson, född 1984, är en svensk författare från Svenljunga. Med flera boksuccéer i bagaget är hon nu aktuell med Med smak av sommar, som är en förförisk och passionerad berättelse om oemotstådlig kärlek. Fritzson är främst aktiv inom genren romance och har en förkärlek för lyckliga slut, precis som den hängivna läsarkretsen.

Liknande inlägg