| |

Följ med på förhäxande äventyr med Bibi Blocksberg

Bibi Blockberg är precis som vilken annan tjej som helst – förutom att hon är en häxa. I dessa äventyrsfyllda böcker får läsaren följa med Bibi när hon löser magiska mysterium och bryter förtrollningar, hälsar på sin trolldomstokiga mormor, och till skolan för häxor. Berättelserna om Bibi Blocksberg är en av Elfie Donnellys mest kända barnboksserier och har underhållit både stora och små läsare i över 40 år. I januari släpps Bibi och Ishäxan och I de vilda häxornas dal.

Elfie Donnelly

Elfie Donnelly är en väletablerad barn- och ungdomsförfattare, vars verk bland annat vunnit Deutscher Jugendliteraturpreis, Tysklands mest prestigefyllda pris för barnlitteratur. Donnelly föddes i England men flyttade tidigt till Tyskland, och har därför skrivit alla sina böcker på tyska. Flera av hennes mest kända verk skrevs från början som radioteatrar, bland annat Bibi Blocksberg, och har sedan blivit både böcker och film.

Bibi och Ishäxan av Elfie Donnelly

Uppläsare: Emma Stocke
Översättare: Petter Mattsson
Utgivningsdatum: 31 januari 2024
Ålderskategori: från 6 år
ISBN ljudbok: 9788728491379
ISBN e-bok: 9788728491188

Vintern har anlänt, med mycket snö! Men något konstigt pågår … Alla Bibis vänner beter sig konstigt: de blir arga och går knappt att känna igen! Kommer Bibi att lyckas upptäcka varför hennes vänner plötsligt har blivit tokiga och kommer hon att lyckas rädda dem innan det är för sent?

I de vilda häxornas dal Elfie Donnelly

Uppläsare: Emma Stocke
Översättare: Petter Mattsson
Utgivningsdatum: 31 januari 2024
Ålderskategori: från 6 år
ISBN ljudbok: 9788728491362
ISBN e-bok: 9788728491195

Sommaren är i full gång och Bibis föräldrar åker på semester och lämnar Bibi med mormor Greta. Men mormor Greta är inte som andra mormödrar; hon är en av världens bästa häxor! När mormor och Bibbi ska på en hemlig träff med de vilda häxorna går det dock inte riktigt enligt planerna …

Liknande inlägg